Metsäbiotalouden kehittämispalvelut | puh: 0400 546 682 | email: martti.kettunen@forbicon.fi

Forbicon logo

Kuulumisia metsäbiotalouden yritysryhmästä

Forbicon Oy:n johtama Pohjoisen Keski-Suomen metsäbiotalouden yritysryhmähanke on nyt ollut käynnissä puolisen vuotta.  Metsäbiotalouden yritysryhmähanke on osa kehittämisyhtiö Witas Oy:n aktiivista elinkeinojen edistämistoimintaa. Lue aiheesta lisää Witas Oy:n asiakaslehdestä, jossa juttua yritysryhmähankkeesta sivulla 10.

Witas asiakaslehti 2017

Yritysryhmässä on nyt aloitettu yrityskohtaiset toimenpiteet ja hankkeen yhteisiin osioihin liittyen pidettiin ensimmäinen tilaisuus sidosryhmien kanssa 8.5.2017 Saarijärvellä Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) Biotalousinstituutin tiloissa. Sidosryhminä paikalla olivat Metsäkeskus, JAMK Biotalousinstituutti ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto (Poke). Aiheina alustuksissa ja keskusteluissa olivat mm. Keski-Suomen metsävarat, niihin pohjautuvat liiketoimintamahdollisuudet sekä metsäalan koulutus.

Saarijärvellä 8.5.2017 yritysryhmän yrittäjät keskustelivat ajankohtaisista aiheista sidosryhmien edustajien kanssa. Kuvassa Kirsi Järvikylä (oik.) ja Seija Tiitinen-Salmela Suomen Metsäkeskuksesta, Kimmo Villman Kuljetus Villman Oy:stä, Juha Kuulasmaa Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistosta, Vesa Kärkkäinen Forest-Linna Oy:stä ja Mauno Laulumaa Witas Oy:stä.